Prior Lake Renovation

The most-loved rooms of this Prior Lake home were relocated and thoughtfully reconnected to provide room to breathe, improve the relationship to the lake and create a more conducive layout for entertaining. The new kitchen space, featuring a large furniture-style island, beautifully integrated appliances, stunning custom cabinetry details, and an improved connection to the deck, allows for a more enjoyable cooking experience and becomes the hub for the main level. The great room, connected to the kitchen with a large drywall arch, features an impressive floor-to-ceiling stone fireplace surround, decorative built-in cabinetry and an abundance of natural light with views to the lake. Other spaces remodeled include a light-filled dining area adjacent to the kitchen, a pantry room rich with storage potential, a luxurious cherry wood-paneled office that is equal parts functional and beautiful, and a renewed sunroom accessible off the kitchen.

< Back to Remodel